Kultur

Art Night @ Astrup Fearnley

Tenk å kunne drikke bobler og høre på musikk på et museum?

Høres ut som en drøm, ikke sant? Eller, kanskje ikke, for det blir stadig flere museum som åpner dørene (og barene) på kveldstid. Jeg har vært på SENT på Teknisk Museum, og elsket det, men Art Night på Astrup Fearnley er minst like bra, altså. Her betaler du bare femtilappen for inngang, baren serverer øl, vin, prosecco og sånt og det spilles nydelig musikk. Ja, og så får du se utstillingen, selvfølgelig.

Jeg har vært på Art Night på L.A. Visions, som jo passet veldig bra siden jeg skulle til Los Angeles. Og så har jeg vært der på Murakami-utstillingen. Du har kanskje sett de fargerike bildene eller statuene på Instagram? Jeg likte den veldig godt, men det er fordi jeg ikke er særlig fargeblind og elsker alt som har mer enn tre fargekombinasjoner.

Siste Art Night x Murakami er 11.mai, og dit skal garantert jeg. Ses vi?

Share on Facebook14Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Life of Oslo By Life of Oslo, 25. april 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –