elsk hat - Life of Oslo
Singelliv

elsk hat

det er noe med å være singel i Tindertiden

denne utbyttbare epoken, der alle gutter er rasshøl og alle jenter er fitter og vi tomler oss gjennom en uvirkelighet med ett øye lukket og et hjerte på hold og jeg er så jævla lei og jeg elsker det for faen.

han fyren var visst ikke noen fyr egentlig og hun jenta likte visst ikke jenter og jeg er så full allerede og klokka er ikke åtte en gang selv om det kanskje begynner å bli mørkt så jeg kan lure meg til å tro at livet er sent ute.

kanskje var det sånn at man egentlig skulle finne noen man var glad i sånn til syvende og sist men det er fullt på Angst og dansegulvet rister litt eller kanskje det bare er meg så jeg har glemt det allerede og sokker på gulvet og film på tv-en var kanskje ikke noe for meg uansett selv om han ville det en gang i tiden.

en komma fem i promille er kanskje ikke tiden å tenke på så nå legger jeg bort telefonen og drikker vin i stedet for begge deler er like ille.

img_1655-1.jpg

Life of Oslo By Life of Oslo, 14. oktober 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –