Tåke over Radisson. - Life of Oslo
Tanker

Tåke over Radisson.

Og himmelen er alltid blå.

nå skal jeg fortelle alt som skjedde i dag som gjorde meg glad. i ett åndedrag.

Julekaffen som vekket meg til frokost og tanken på at det er fredag i morgen og

sitteplass på 30-bussen og han kjekke som smilte fra leddet (nei, ikke det leddet, men den trekkspillgreia vet du)

og jobb i seg selv, det blå kontoret og pusekattene og de få jeg har lært meg å kjenne de siste månedene

snøen

de store flakene som dalte da jeg gikk hjem fra jobb og

før det fikk vi kake og sang bursdagssang i sofaen og den dyre chai latten

jeg fikk tatt med fine Tonje som jeg har savnet hele jula og hei,

jeg skal se «The Hateful Eight» på sånn fancy kino for de hadde noen billetter igjen til ekstraforestillingene og

squashsuppen jeg hadde til middag i kjøleskapet som rester fra i går og synet av Youngstorget

dekket i et tynt tynt hvitt teppe og

alle som pakker seg inn i dunjakker sånn at kollektivtransport blir som et lite hoppeslott eller en seng eller et telt eller noe og kanskje jeg skal gjøre enda mer i dag som gjør meg glad

for eksempel et glass vin på Pauls Boutique eller en citra på Peloton eller bare lese bok i hjørnet på Botaniske for det er så mange fine steder i Oslo men kanskje jeg bare drikker

en kopp te i vinduskarmen og ser på snøen og hundene som

leker på gressflekken utenfor.

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 7. januar 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –