Ferie - Life of Oslo
Reise

Ferie

For jeg har hatt fri..

og hverdagen har ikke vært virkelig og jeg har drukket vin hver eneste dag og jeg har hatt på meg sandaler og korte kjoler og bikini, og jeg har smurt meg med solfaktor som liksom bare lukter sommer, og jeg har smilt helt fra tærne og opp til hodet og kroatiske mennesker er liksom bare hyggeligst de og havet har vært fargen på øynene dine, men jeg har faktisk ikke savnet deg selv om jeg har tenkt på deg ofte.

Og nå er jeg endelig tilbake i byen jeg elsker høyest, og menneskene jeg har savnet aller mest og det finnes ikke noe bedre sted enn Oslo i sommerdvale og jeg gleder meg til å jobbe når ingen andre gjør det, til å sitte på favorittstedene når ingen andre er der, og jeg skal låne meg bøker, bok på bok, for jeg har femtifire tekster på lista jeg ikke har jobbet meg gjennom enda, og det er liksom ikke sommer hvis jeg ikke har en bok i hånda eller en iskaffe i magen.

Og uken skal gå fremover i sneglefart for tiden står stille sånn midt i juli og trikken går ikke like ofte som den pleier, men det gjør ikke noe for det er endelig nok bysykler til de få menneskene som er igjen her og jeg skal kanskje bade bare for å gjøre det, selv om det er meldt regn hele uka, for når Oslo har fri har jeg det aller best.

 

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 11. juli 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –