Fyrverkeri - Life of Oslo
Musikk

Fyrverkeri

Det er onsdag, det er sol og jeg har en ny favoritt på øret.

2018 er godt i gang, og jeg er på stadig jakt etter nye sanger som kan beskrive følelsen jeg har i kroppen. Sanger kan ofte beskrive det tankene ikke klarer å tenke. Føle det jeg glemte at jeg følte. I går var jeg på First Aid Kit i Oslo Spektrum. Der fant jeg den ene sangen. Den ene sangen, som skal få lov til å være min i alle fall for noen uker. For hvorfor gjør jeg dette hver eneste gang, når jeg vet hvordan det ender?

Jeg har liksom glemt dette lille, søte bandet med sterke stemmer fra nabolandet. I går husket jeg hvorfor jeg alltid har likt søstrene. De spilte noen låter fra det nye albumet sitt, «Ruins», og dette er herved min nye favorittlåt. Hør, syng, nyt!

Life of Oslo By Life of Oslo, 14. mars 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –