Life of ...

Gjør det som Schwarzenegger

Jeg er tilbake.

Som jeg har skrevet tidligere så skriver jeg triste greier. Ganske ofte, tror jeg, for alt her inne handler om kjærlighetssorg. Meg om det. Jeg tror det er en kronisk tilstand. Men det som viser seg er at jeg ikke klarer å skrive triste greier når jeg har det vondt. Det går bare ikke. Da kommer det ikke ut, og i det siste så tror jeg at jeg ikke har hatt det særlig bra.

Kronisk kjærlighetssorg er real, yo.

Fire avslag på fire år og jeg har gitt opp. Med knust hjerte har jeg tømt glass etter glass, mistet tellinga, knuste biter på gulvet og stilletthæler, røde lepper og et desperat, halvhjertet smil om munnen som sier nei skriker «SE MEG! Jeg er her».

Og jeg orker det ikke mer.

Nå er jeg tilbake, eller jeg tror i alle fall det. Jeg har bare sendt to teite fyllemeldinger de siste to ukene, hvorav den ene var invitasjon til å se film på Cinemateket, og det kunne vært verre. Det kunne vært bedre også, men livet suger som vanlig, så jeg tar det jeg får. En gang i tiden kalte jeg deg rasshøl klokka 02:18 en natt til søndag. Hva er vel en forespørsel om å sitte på bakre rad og drikke vin og se Dunkirk da?

For jeg er meg igjen, tror jeg da, hvis jeg noen sinne hadde visst hvem det var. Thea, liksom. Hei.

Takk for tålmodigheten <3

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Life of Oslo By Life of Oslo, 1. august 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

Om meg
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
Følg meg her:
Kategorier
Siste innlegg