Inspirasjon

Hvervenbukta snapshots

Julas overskudd i et bilde.

Desember er tiden for stress og kos hånd i hånd. Mens jula – den holdes hellig. Det er kanskje på tide å se fremover, men jeg er i humøret til å se bakover. Til en ukes heng på sofaen til mamma og pappa, superkorte turer ut for å lufte oss, Hvervenbukta like fin vinterstid som på sommeren.

Refleksjon er kleint, men nødvendig for å ture på videre slik jeg har holdt på, en liten pause, en oase med ribbe, før Hemsedal og jobb og verden tar overhånd.

Blå mandag i går og blå verden hver dag og alt jeg tenker på er stranda jeg pleide å henge med hele familien da jeg var liten, så liten at jeg ikke husker, men jeg husker det hvite huset og stranda og bukta.

Like fin sommer som vinter.

Life of Oslo By Life of Oslo, 5. januar 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –