Små historier

ingenting er som deg

husker du den første gangen vi møttes..

jeg hadde de røde skoene på du vet, de jeg kjøpte i New York og du hadde et blått skjerf i hånda og du smilte, litt sånn skjevt og jeg savner deg.

og jeg sover på sofaen for selv om det kanskje er to år og tre måneder siden så er det nesten som at du hjemsøker meg du er en skygge i hodet mitt og selv om jeg solgte senga vi delte den gangen så får jeg fortsatt ikke sove uten deg (har jeg sagt at jeg savner deg?).

man trenger ikke alltid å ha alt helt klart for seg livet er i blant litt gjennomsiktig eller vanskelig å skue på mange måter (noen kaller det å famle i blinde men jeg kaller det å famle i ubevisstheten) og det er i orden det men jeg trodde jeg trodde liksom det skulle bli oss da egentlig. 

Og i en annen virkelighet hadde vi kanskje hatt barn nå siden det er sånn man gjør når man blir voksen og livet er sånn flott og helt normalt og det var jo ikke sånn jeg ville at livet skal bli, men det betyr ingenting.

 

For jeg savner deg.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Life of Oslo By Life of Oslo, 6. oktober 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –