Reise

Life of New York

Å være i byen som tar pusten fra meg hver eneste gang.

I dag tidlig tok jeg på meg sølvskoene, pakket Lonely Planet-reiseguiden og rev kofferten ned trappene og ut i mørke Oslo. New York, endelig destinasjon. Jeg har allerede begynt å tenke på engelsk, ser for meg gatene, menneskene og luktene. Nakken min har begynnende kink fra å mentalt titte opp på de høye bygningene. Fem ganger har føttene mine stadig stødigere møtt asfalten i denne forbløffende byen. Fem fine ferier. Og nå – nå skal jeg se søsteren min for første gang på sytten uker. Det er mer enn ti millioner sekunder det.

Jeg gleder meg.

IMG_1864-0.JPG

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Life of Oslo By Life of Oslo, 14. november 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –