Nabolag - Life of Oslo
Kaféer

Nabolag

For hva er egentlig et stamsted?

Det er noe romantisk med tanken om å ha et sted som liksom bare er mitt, bare mitt, eller kanskje et som er vårt (se bort fra det faktum at jeg ikke har noen å dele «vårt» med. Et sted der jeg kan gå inn og bestille «det vanlige», mens jeg sender et anerkjennende nikk til de andre som også henger der like ofte som meg. Kall det gjerne en våt ønskedrøm eller noe, for det er lite annet jeg ønsker meg egentlig.

Så langt har jeg klart å få Angst og Perla, sånn nesten i alle fall, og nå er det Vespa som er neste på lista. Det lille stedet i min egen bakgård så å si, med god mat og fine lokaler og mennesker ikke minst. Så nå sitter vi her da, med hver vår mimosa i hånd, og sånn håper jeg det skal forbli.

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 8. oktober 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –