Skriving

Notater

Når tankene er spredt for vinden, og hodet ikke fungerer.

Jeg er ikke en statist i ditt liv, står det i notatene mine.

Notatene mine på den slitte iPhonen jeg mistet i vaskebøtta, sier jeg til alle, men det var egentlig i dassen på Angst.

Jeg er ikke en statist i ditt liv, skrev jeg natt til søndag denne helgen, og ikke husker jeg når hva eller hvorfor.

Du bare spiller meg, og du er ikke særlig musikalsk, står det i notatene mine.

Tjuesjette mai rablet jeg dette ned, og jeg tipper at jeg hadde kanskje en komma tre i promille, for det er som regel da jeg rabler ned noe i notatene mine.

Jeg kan ikke bli din bør ikke du vil ikke ha meg, står det i notatene mine, for sånn omtrent et år siden var det tydeligvis sånne ting jeg tenkte på.

Og kanskje er nettopp notatene et speil av en virkelighet du ikke ser før det er for sent, et underbevissthet som aldri fantes, ikke vet jeg men jeg er faen ikke en statist i ditt liv.

Life of Oslo By Life of Oslo, 22. august 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –