Inspirasjon

Oh snap!

SnapKollektivet er snart live!

Dette er et prosjekt jeg har gledet meg til å vise frem!

Fra og med 26.juni går SnapKollektivet live. Vi er 11 jenter med hvert vårt liv, tanker og drømmer. Sammen har vi laget en felles Snapchat-konto, for å være med på å skape et litt mer åpent samfunn, og for å vise hvordan livet egentlig er. Her skal vi dele våre tanker og drømmer, meninger og erfaringer. Vi er alle forskjellige, men en ting har vi til felles: Vi ønsker å gjøre det helt greit å kunne være seg selv – på godt og vondt.

Jeg vil på kontoen dele mye av det dere leser her: Singellivet i storbyen, ensomheten, gleden, skuffelsene. Og enda mer om mine meninger, vurderinger, tanker og håp. Det blir kjempespennende og ikke minst skummelt å dele alt det innerste. Jeg gleder meg.

Første gang jeg blir å se er 5.juli!

SnapKollektivet – Vi er SnapKollektivet; en gjeng jenter… | Facebook

Life of Oslo By Life of Oslo, 19. juni 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –