Reise

Relax bae

Williamsburg har stukket av med hjertet mitt.

Gatekunst og fargede vegger er kanskje topp én på lista over ting jeg elsker. Å labbe rundt i Williamsburg røsker i hjertet, og kameraet har ikke fått ligge i veska i ett sekund. I dette lille området kun et par T-banestopp unna sentrale Manhattan finner jeg alt jeg elsker – små, søte butikker, fargede vegger og poesi på hvert gatehjørne, livlige gater og markeder og merkelig mye mindre mennesker enn i sentrum. Drømmen min har nå blitt å flytte hit. Da kan jeg bruke hver dag på å rote meg bort i hver eneste krik og krok i dette fine området. Hei, Obama, la meg flytte til New York ´a?

IMG_2477.JPG

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Life of Oslo By Life of Oslo, 15. november 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –