Reise

Relax bae

Williamsburg har stukket av med hjertet mitt.

Gatekunst og fargede vegger er kanskje topp én på lista over ting jeg elsker. Å labbe rundt i Williamsburg røsker i hjertet, og kameraet har ikke fått ligge i veska i ett sekund. I dette lille området kun et par T-banestopp unna sentrale Manhattan finner jeg alt jeg elsker – små, søte butikker, fargede vegger og poesi på hvert gatehjørne, livlige gater og markeder og merkelig mye mindre mennesker enn i sentrum. Drømmen min har nå blitt å flytte hit. Da kan jeg bruke hver dag på å rote meg bort i hver eneste krik og krok i dette fine området. Hei, Obama, la meg flytte til New York ´a?

IMG_2477.JPG

Life of Oslo By Life of Oslo, 15. november 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –