Slave - Life of Oslo
Singelliv

Slave

Følelser er føkka.

Jeg er ikke noe særlig å spare på om dagen.

Jeg tror alt for mye, jeg vet alt for lite og ingenting i livet mitt funker. Tankene mine er overalt, spredt på bakken, et slitent puslespill og jeg er en jævla berg og dalbane. Og den sangen du hater, husker du den, den er gammel men den handler om en fyr, han var varm og han var kald og han var ja og han var nei, men det er det søren meg jeg som er. Jeg fryser og jeg svetter, okkuperer hjørnet på gulvet i dusjen, strålene brenner seg inn i hudoverflaten – rosa – og jeg skjelver. Doggen på speilet siver ut i leiligheten og det kunne like gjerne vært den iskalde tåken den januarmorgenen du sa du ville noe annet enn meg.

Ikke tenk for mye a sa han, og venninnene sier pust med magen men jeg kan jo ikke puste med magen når jeg tenker med hjertet og hvis jeg slutter å tenke vil hjertet mitt da slutte å slå? Og jeg har plukket opp telefonen føkkings hundreognittitre ganger bare hittil i dag, men det hjelper ikke for du glemte meg jo for fire måneder siden og hvordan i helvete kommer man seg egentlig videre.

Den nye genseren min sier alt og selv om jeg ikke har penger til verken gensere eller til å drikke meg full tre ganger i uka gjør jeg det allikevel, for jeg vet da vel akkurat hva som er best for meg men jeg gir heller faen.

Life of Oslo By Life of Oslo, 11. oktober 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 7
7 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –