Singelliv

Sunday funday

Ja til flere single søndager.

Dagen derpå, bare at jeg ikke var ute i går, vanligvis rocker jeg dansegulvet eller baren eller tequilaen, men ikke i går, ikke i dag, jeg er alene, jeg bor alene, på hjørnet av Grünerløkka i min femtikvadrats perle, mitt eget gjemmested, jeg slipper ingen inn, med unntak av de jeg setter aller høyest.

Der andre har barn og mann og hus og rot og mas og snørr og lykke på veggen, har jeg senga i stua og et tomt vinglass på pulten.

Det er søndag, jeg hører på Misjonen som jeg alltid gjør, ligger lenge i senga, så lenge jeg kan, når jeg står opp koker jeg kaffe, tar meg en snus, swiper gjennom Tinder, søndagsswipen, sjekker Instagram for flere hjerter, drikker kaffe, leser bok, ler litt av Atle Antonsen, smiler innvendig fordi single søndager er helt perfekte, og jeg trenger ingen andre.

IMG_3740.JPG

Life of Oslo By Life of Oslo, 29. november 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –