Personlig

Sunshine and beer – what more could a girl want?

Med unntak av mitt bilde på en vegg og en hånd å holde i.

Plutselig var det vår i Oslo! Solen titter frem, flørtende, strekker sine varme armer rundt Grünerløkka og Briskeby og Gamlebyen og det som en gang var vårt. Verden er enkel å holde i, jeg har karret meg gjennom vinterens harde frost, et skritt foran det andre, med ansiktet fast plantet i bakken. Endelig er jeg meg selv igjen, endelig kan jeg smile mot solen og kjærligheten og de små øyeblikkene jeg hadde glemt da jeg hadde lukkede øyne og kulde i hjertet. Selv om jeg er ensom, er jeg det på en annen måte nå. Vennene er der, alltid heldigvis, for å gjøre meg glad og trekke meg videre i livet som har frosset fast for lenge. De er mange, de er fine, og de har en spesiell plass i hjertet mitt.

Særlig deg. Vi møttes på Ryes plass, hun med det lange håret og den myke karismaen jeg misunner og elsker, bare for å ta noen øl. Klokken hadde ikke blitt fire en gang, men vi var der i sola, sammen med resten av de vinterkledde menneskene som vet å utnytte stemningen de skinnende strålende bringer med seg. Vi tok vår første utepils, samtalen flommet: Vi snakket om livet og kjærligheten og om å bare hoppe i det, ta sjansen, om vår første forelskelse: Oslo, byen, dansen, festen. Parkteatret var bakteppet, der jeg mange ganger har ramlet ut leende etter Get Dancy!s fengende rytmer og magiske atmosfære. Hun flytter ut, men vil alltid være her. Og i hjertet hennes: byen vi aldri glemmer. Lykke til, L. Du er alltid her.

(null)

Life of Oslo By Life of Oslo, 22. februar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –