To do: Part 104 - Life of Oslo
Lister

To do: Part 104

En liste over ting jeg alltid har hatt lyst til å gjøre i Oslo.

Denne lille byen er full av muligheter, og selv om du kanskje ikke tror det så griper jeg ikke alle disse fine tingene som ligger så nær rekkevidde. Her følger en liten liste med ting jeg aldri har gjort, men alltid sier «å det må jeg få til». Kanskje jeg bare skal gjøre det en dag?

  1. Spise på Ostebutikken.
  2. Gjøre Kafe Tamara til et stamsted.
  3. Sitte i baren på Pjoltergeist og spise god mat og høre på god musikk og bare slappe av.
  4. Bli kjent med Akerselva. Særlig Månefisken og Bortenfor.
  5. Drikke øl på Mir

PS: Jeg skal fylle ut denne lista litt mer så fort jeg kommer på alle de andre tingene jeg alltid vil gjøre, men alltid glemmer.

Har du noen ting du alltid har lyst til å gjøre i Oslo?

Life of Oslo By Life of Oslo, 20. mai 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 3
3 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –