Ukens utvalgte: Elliphant - Life of Oslo
Musikk, Ukens utvalgte

Ukens utvalgte: Elliphant

So fuck tomorrow, we are only getting younger.

Svenske Elliphant har prydet øret og spillelistene mine på Youtube og Spotify i lang tid. Helt siden «Ciant hear it» dukket opp fra intet, et sidesprang inn fra periferien, har denne sterke jenta vært en del av livet mitt og kastet inn farger og glitter og en gi-faen-holdning på en ellers så grå hverdag. Etter et musikalsk inspirerende opphold i London fikk Elliphant sin med seg rytmene i bagasjen hjem til Sverige; undergrunnselektronika og dancehall. Som hun selv sier om musikkken sin:

«Den ene siden er en gal klubbjente, og så har du hip-hop-siden. Jeg kan også være utrolig R&B, men mesteparten av tiden føler jeg meg bare som en hippie.»

Hvis noen husker dagene da Oh Chérie fortsatt eksisterte, skrev jeg der om danske – en annen favoritt. Du kan tro jeg hoppet i været da jeg fant ut at Elliphant har fått med seg danske Karen Marie Ørsted på «One More», tonene som har surret i bakgrunnen hver dag på jobb de siste to ukene. På tirsdag denne uken gjestet hun Parkteatret, taket løftet seg og jeg ble om mulig enda mer forelsket i denne dyktige dama.

(null)

Life of Oslo By Life of Oslo, 8. februar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –