Ukens utvalgte: Gunnars Generasjonsbar - Life of Oslo
Ukens utvalgte

Ukens utvalgte: Gunnars Generasjonsbar

Brunch, mimosas og en kick ass Bloody Mary.

Jeg har funnet en ny favoritt i Gunnars Generasjonsbar, frokost-og brunchstedet som ligger flott plassert på hjørnet av Youngstorget. Baren åpnet like før jul, og er et meget etterlengtet tilbud til en av mine yndlingsaktiviteter: Flytende søndagsbrunch. Eller mandagsfrokost. Eller torsdagsdrinker. Jeg har allerede fått testet stedet til flere forskjellige anledninger, og jeg er forelska.

To ganger Gunnar og en bar for flere generasjoner.

Menyen er enkel, og baserer seg på frokost / brunchutvalg. De har både belgiske vafler med kylling, avokadotoast (som jeg elsker) og diverse annet småsnacks. Det er ikke stedet å gå når du er uhyre sulten, men som frokostmat eller helgebrunch er det helt midt i blinken. Det føles veldig sunt og godt å spise grønne, delikate retter mens du heller ned på en Bellini før klokka 12.

Drinkmenyen er min favoritt, for her er det både en deilig og spicy Bloody Mary, flere varianter av boblebaserte drinker og frosne cocktailer. I tillegg til kjempegode drinker, spiller de avslappet og fin musikk. Gang på gang har det dukket opp gamle låter jeg ikke husker at jeg hadde på spillelista, eller nye godlåter. Det er ikke mange steder i Oslo jeg får høre Tupac, men det har jeg fått på Gunnars!

Baren har blitt veldig populær på veldig kort tid, det skyldes muligens den gode beliggenheten og perfekte atmosfæren. Tar du sikte på søndagsbrunch på Gunnars Generasjonsbar, kan det være lurt å være der før rushtiden som dukker opp i 13-14-draget. Ellers er det bare å stikke hodet innom, når enn du vil. Kanskje ses vi der?

Gunnars Generasjonsbar Youngstorget

Spalten «Ukens utvalgte» er en samling med steder jeg liker ekstra godt. Alle hjørner av Oslo jeg deler på denne bloggen er blant mine favoritter, men ukens utvalgte er på en måte topplisten min. Har du noen steder i Oslo du liker ekstra godt? Legg igjen en kommentar, da vel!

Life of Oslo By Life of Oslo, 19. mars 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –