Ukens utvalgte: oslovelo - Life of Oslo
Ukens utvalgte

Ukens utvalgte: oslovelo

Er jeg inhabil hvis jeg sitter her akkurat nå?

Sykkel har visst blitt stort i denne lille byen, selv om bakken er isete og himmelen er blå. Små verksteder dukker opp, de blomstrer kan man kanskje si, små knopper blir til grønne oaser og fylles med beskjedne møbler og god kaffe. Gatehjørnet mitt er en av dem, og det gjør meg temmelig glad. For når kjøleskapet er tomt for frokost og skapet er tomt for kaffe, er oslovelo helt perfekt.

I dag var en sånn dag, så her sitter jeg da, med en kopp kaffe og et rundstykke og skriver. Det er ikke fullt her, men det gjør ikke noe, jeg liker det aller best sånn. Jeg leker gjemsel med kafeen, i mitt faste hjørne, og jeg er helt overbevist om at jeg er usynlig. Snart skal jeg be om påfyll på kaffen og kanskje en ønskelåt, for her kan jeg sitte i en hel evighet.

PS: Denne spalten heter «Ukens utvalgte» og det er en kategori med ting jeg er spesielt glad i eller for den uken jeg skriver om de. Det skal sies at alle stedene jeg skriver om i denne lille bloggen er mine favoritter, noen setter jeg høyere enn andre, men alle har en spesiell plass i hjertet mitt. Har du noen tips til steder? Legg igjen en kommentar da vel.

Life of Oslo By Life of Oslo, 7. januar 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –