Back to home
Lister

Noen ting jeg vil få til i 2019

Godt nytt år!

Jeg er litt usikker på om det fortsatt er innafor å si godt nyttår når januar snart glir over i februar, men jeg gjør det allikevel. Rebellen i meg synes liksom det er greit. Og siden det er et nytt år, tenkte jeg å gjøre meg opp noen tanker om hva det skal fylles med, hva jeg skal få til og hvilken retning jeg vil gå fremover. Både her inne – men også ute i den store, lille byen min.

#1: Skrive mer

Allerede i barnehagen begynte både lese- og skrivegleden min, men allerede i barnehagen begynte også tvilen rundt meg selv å melde meg. Jeg har da aldri vært like flink som alle andre, og jeg klarer søren ikke å tenke at jeg skriver bare for meg selv, sånn egentlig. Så, i 2019 skal jeg skrive mer. Jeg skal finne flere steder jeg liker å besøke, og skrive på. Som hovedbildet, fra Oslovelo, der jeg har sittet mang en søndag og hamret ned noen rare tanker på tastaturet. 2019 er året fylt av Times New Roman og nye, flotte notatbøker.

#2: Finne ut av hva bloggen skal brukes til

Lifeofoslo så sin spede start etter at jeg kom hjem fra utveksling i Lyon, Frankrike. Det var da kjærligheten min til Oslo begynte, og jeg skulle liksom lage en side som var dedikert til å vise frem alt det byen min har å by på. Så ble jeg singel, og etter det ble siden min en måte å sette ord på alle tankene som oppstår når du er i slutten av tjueårene i Norges minste storby. Nå er jeg i begynnelsen av tredveåra, og jeg aner fortsatt ikke hva jeg skal skrive om. Hvis du har noen forslag til hva det burde være, legg gjerne igjen en kommentar.

#3: Middagsklubben

Jeg vil spise, jeg! God mat! Ute, på restaurant. Fikse meg, ta på farget leppestift og kanskje til og med en kjole, drikke vin fra flotte glass og få retter servert. Derfor skal jeg, i alle fall en gang i måneden, besøke restaurantene jeg hører så mye om, men aldri tar meg tid til å besøke. Det er bare å følge med!

#4: 0%-regelen

Som singel i Oslo er veien til de endeløse barene så kort, så lettvint, så enkel. I alle fall fire ganger i uka sitter jeg i en eller en annen bar med en eller en annen god venn og drikker. Jevnt. Misforstå meg feil, jeg elsker det også, men det blir så himla slitsomt å holde på sånn i flere år i strekk. Derfor skal jeg strekke meg etter å erstatte i alle fall to kvelder med vin med to kvelder med alkoholfrie drinker og lettøl.

#5: Kose meg

Det siste, men kanskje viktigste målet for 2019 er å kose meg. Som så mange andre har de siste årene vært unødvendig tunge og vanskelige å komme seg gjennom, men nå er jeg lei av å være lei. Kompromissløst skal jeg prioritere de aktivitetene og tingene som gjør meg glad, og fjerne de aktivitetene og tingene som gjør meg trist. Ønsk meg lykke til!

Så – det var det. Hva er dine tanker om det nye året?

Life of Oslo By Life of Oslo, 18. januar 2019 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –