Back to home
Singelliv

808s & heartbreak

Brudd, knuste hjerter og spirende håp.

Vintermørket og natten faller. Verden er kald, mørk og lysekronene i Jacob Aalls gate er lyspunktet som holder meg fast i virkeligheten. Jeg isolerer meg i jakka mi, du vet den store med hette, pelskant og svære lommer, og stenger verden ute. Dunjakka svøper seg rundt meg som du pleide å gjøre når du rullet deg inntil meg i den blå januarnatta for et år siden. Jeg setter på musikken på maks, ikke det som var vår sang men en ny, en som passer den jeg er uten deg. Den heter “Yutang”, nesten som yndlingsbandet mitt og hjertet mitt knuser hver gang jeg hører den og jeg tenker på kjærligheten. Og deg.

Kjærligheten er en fallgruve. Hvor dypt du faller er det bare tilfeldighetene som bestemmer. Men du faller i et stummende mørke, du finner fellesskap i ensomheten, hjertet og hodet mister tak og du svømmer.

Riv meg vekk. Jeg vil bare flyte. Forsvinne, på en elv av glemte drømmer. Jeg maler himmelen rosa, jeg river ned verden.

Jeg vil se deg blø.

Life of Oslo By Life of Oslo, 2. desember 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –