Back to home
Kaféer

Brenneriveien 9 og en kopp morgenkaffe

Blå, Ingensteds, Brenneriveien og en knippe gatekunst.

I morgen skal jeg gå til jobb. Mine nye Huarache skal snøres fast, kameraet mitt skal pakkes i vesken og jeg skal gå. Dette lille ritualet har blitt en del av hverdagen etter at snøen smeltet og våren lurte seg tilbake til byen. Men i morgen skal jeg gjøre noe jeg ikke har gjort på den tjuefireminutter lange turen til jobb: Jeg skal stoppe ved Blå, ved Ingensteds, i Brenneriveien. Jeg skal klisjé-aktig knipse løs på den fine gatekunsten, de små strekene, de rare detaljene, og jeg skal smile. Jeg skal stoppe på Brenneriet, som jeg titter lengtende inn på hver gang jeg haster til jobb, og jeg skal drikke en kopp kaffe. Lese litt i Evig Søndag, du vet, den boken Linnéa Myhre skrev da hun sluttet å blogge, den jeg alltid har hatt lyst til å lese, men aldri tillatt meg selv å bruke tiden på. Titte på deg som haster forbi til jobb og skole og trening. Jeg skal puste, med magen, og starte dagen som et eventyr.

blå brenneriveien

Life of Oslo By Life of Oslo, 23. mars 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –