Back to home
Kultur

Écrire

Et sted å drømme seg vekk, rote seg bort, finne inspirasjon.

Langt opp på listen over vakre greier jeg liker finner du gamle bibliotek og nye bokhandlere. De gjemmestedene der bøker står stablet, tett i tett, der de store ordene, de små bokstavene, de merkelige tegnene og tankene vever seg sammen til et helt bilde på skjønnhet og fantasier og hemmeligheter jeg enda ikke har oppdaget, steder jeg enda ikke har besøkt, mennesker jeg enda ikke har møtt. I dag tok jeg turen innom en av mine favorittbokhandlere i denne byen: Tanum på Paleet. Her finner du det vakreste utvalget skrivebøker, bildebøker, inspirasjonslitteratur og gullpenner – alt mitt store, rare hjerte begjærer. I dag fikk jeg med meg en penn, en skrivebok, en huskeblokk og boka “Å skrive” (linken er til Maja Casablancas fine historie om boken). Nå håper jeg at min nye gullpenn og min nye notatblokk skal gi meg inspirasjonen og ordene tilbake, for jeg har visst mistet de i hverdagens orkan.

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 2. februar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –