Back to home
Inspirasjon

En ny start

Det er på tide å bli forelsket på nytt.

Oslo, denne lille, store byen som har krympet til den ikke passer lenger. Dette er ord jeg har skrevet for ikke så lenge siden, og tenkt kanskje alt for lenge. Kjærligheten jeg har til byen min har ikke forsvunnet, men den har blitt hverdagslig, sokker på gulvet, støv i vinduskarmen, smuler i sengetøyet og jeg har vært klar til å slå opp en god stund nå.

Kanskje er det bare meg?

Hverdagen har vært gråere enn vanlig, helgene mer ensomme enn noen sinne. Gledene som en gang var så store og så små, har litt etter litt forsvunnet fra blikket mitt. Jeg ser ikke det jeg en gang så.

Jeg har rømt flere helger på rad, flørtet med andre byer, flyktet, forsøkt å komme meg vekk fra dette stedet jeg er bundet til med blekk og hjerterot. Jeg har sett en annen vei, jeg har irritert meg grenseløs over bagateller. Vi har kranglet. Silence treatment. Det er på tide å si stopp. Jeg må gjenoppdage kjærligheten.

Derfor skal jeg ta tak. Jeg skal falle på ny, pladask inn i gårsdagen. Jeg skal drikke japanske drinker på Fuglen, bygge Lego på Teknisk Museum, lese om Ungdomsskulen på Abelone, jakte nye stamsteder og gamle gleder, besøke Høstutstillingen med venninner jeg alltid har elsket, dra på Oh Wonder på Parkteatret, jeg skal være misfornøyd, jeg skal være lykkelig. Jeg skal holde fast i alt det vakre denne lille byen kan by på. Jeg skal gjøre alt.

Blir du med?

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 26. september 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –