Back to home
Tanker

Firkanten og livet som det en gang var

En fiktiv firkant.

Vi tegnet i lufta med kritt vi ikke eide. En fiktiv frikant. Fire streker på fortauet og der skulle vi bli for alltid. Tanken var fin. Vi rammet inn kjærligheten i hvit, sirlig skrift. For oss var firkanten alt. At boksen skulle krympe, slo oss aldri. At kjærligheten vår skulle vokse, bli for stor, for fjern for verden slo oss aldri. At firkanten heller burde vært rund som en luftballong i skyene slo oss aldri. Drømmene våre var for store, firkanten var for kantet. Vi ble sittende fast i hverandre, i livet som det en gang var.

Vi tegnet firkanten på bakken, og falt like hardt.

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 22. desember 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –