Back to home
Små historier

fly baba

Har du noen gang drømt at du kan fly?

Innimellom står du kanskje på bakken og flakser panisk med armene i håp om å lette fra bakken, andre ganger svever du over byen, denne lille rare byen, og alle der nede er liksom maur eller noe sånt der de haster frem og tilbake til det som i realiteten ikke er viktig, en konstruert virkelighet og man får liksom helt oversikt over at alt er helt meningsløst, et panoramabilde av strevet som et liv kan være.

Og jeg kunne kanskje ønske at jeg kunne fly, hvis jeg skulle velge liksom, hvis jeg kunne være en superhelt eller sånn som på den serien Heroes, og hvis jeg først skal kunne noe helt usannsynlig ville det vært å sveve rundt over alt det andre.

Fly baba.

Men drømmer er drømmer bare og jeg innser at jeg er en del av denne hverdagen, strevsommeligheten, og jeg er usikker på om det egentlig er et ord en gang.

 

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 18. januar 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –