Back to home
Singelliv

Fucked up love

Den ødelagte kjærligheten er den beste av alle.

Vi blir matet med bilder av den perfekte kjærligheten, “meet cutes” og romantiske komedier. Det rosa sløret ligger drapert over virkeligheten, gir oss en illusjon om hvordan livet egentlig skal være. Sosiale medier sprer redigerte bilder, filtrert, glattet og kysset over, av mannen i mitt liv og hvor perfekt er ikke han?  Vi forskjønner hverdagen, og lever oss så hardt inn i det at vi tror på det selv.

Men jeg. Jeg elsker den ødelagte kjærligheten. Den som lukter svette og harde følelser. Den du møter på doen på Evergreen Bar. Den som gjør deg blind, bløt, forhekset. Kranglene. Panikken. Hjertesmerten. Meldingene du aldri skulle sendt. Tingene du aldri skulle sagt. Sjalusien som river i hjertet. Sokkene på gulvet. De store feilene. Det uredigerte livet.

Life of Oslo By Life of Oslo, 22. november 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –