Back to home
Tanker

Heart is where the home is

Eller var det motsatt?

Jeg pleier ofte å tenke at hjertet mitt er litt for stort for mitt eget beste. Jeg blir så glad i mennesker, og blir så glad av å bli glad i mennesker. Tine sier at hjertet mitt har voksesmerter. Sånn som vi hadde da vi var barn, vet du. I blant tenker jeg at det er det fineste noen har sagt til meg, noengang. Så da jeg gikk forbi dette hjertet var det ganske naturlig at jeg ble glad i det også.

Oslo i mitt hjerte.

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 2. oktober 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –