Back to home
Personlig

Hei der!

Jeg har ikke glemt deg, bloggen.

Det er ganske mange måneder siden jeg var inne her siden sist, men jeg har ikke glemt deg. Siden sist har jeg vært på tur, kommet hjem fra tur, klina to ganger, danset masse, drukket masse, feiret 17.mai, begynt i jobb, en ny en, det er ganske så gøy, solt meg i sommersola i Oslo, sunget karaoke minst åtte ganger, hilst på to hunder, kosa meg, brukket armen, vært på Vinjerock, i Fredrikstad, på Island. Jeg har grått, ledd, tenkt, snakket, vært meg selv og vært en annen.

Men jeg har ikke glemt deg. Jeg har bare gjemt meg bort, litt, og jeg kan ikke love at jeg er tilbake på ekte, for det er jammen ikke sikkert at jeg er det. Jeg har det bra jeg, skjønner du, og når jeg har det bra så tenker jeg mindre enn vanlig og skriver enda mindre enn det igjen.

Når det er sagt, så har jeg ikke glemt deg, bloggen.

Life of Oslo By Life of Oslo, 25. september 2019 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –