Back to home
Tanker

Hel og halv

Når snøen laver ned over hovedstaden, er jeg stille.

Går det an å være tom og full på en gang? I så fall så er det sånn jeg har det i dag, eller hver dag kanskje. Jeg har ikke kjent en eneste følelse på et helt, halvt år, og nå vil ikke hjertet mitt ti stille. “Hysj” hvisker hodet, men hjertet mitt følger ikke med, der det dundrer og flakser avgårde, ut av bryst, ut av sinn.

Brukt opp, men levende.

Jeg har ikke tenkt en eneste tanke på et helt år, ikke en eneste én, for hele verden har fylt opp hodet mitt, og nå er det ikke plass til mer. Jeg er tom, hodet er fullt og hjertet flakser over en hustopp ved Akershus Festning. Hvordan får du egentlig tak i noe som henger hundre meter over jorda?

Kan du ha tusen tanker i et tomt hode?

Alt jeg kan er spørsmål, alt jeg vet har ingen svar og innimellom føles det ut som at jeg er det eneste mennesket på hele jorda, nesten. Ensom. Rastløs. Trist. Glad. Hel. Halv.

 

 

 

 

 

Tomt for batteri, brukt opp. Men levende.

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 17. januar 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –