Back to home
Tanker

Hel og halv

Når snøen laver ned over hovedstaden, er jeg stille.

Går det an å være tom og full på en gang? I så fall så er det sånn jeg har det i dag, eller hver dag kanskje. Jeg har ikke kjent en eneste følelse på et helt, halvt år, og nå vil ikke hjertet mitt ti stille. “Hysj” hvisker hodet, men hjertet mitt følger ikke med, der det dundrer og flakser avgårde, ut av bryst, ut av sinn.

Brukt opp, men levende.

Jeg har ikke tenkt en eneste tanke på et helt år, ikke en eneste én, for hele verden har fylt opp hodet mitt, og nå er det ikke plass til mer. Jeg er tom, hodet er fullt og hjertet flakser over en hustopp ved Akershus Festning. Hvordan får du egentlig tak i noe som henger hundre meter over jorda?

Kan du ha tusen tanker i et tomt hode?

Alt jeg kan er spørsmål, alt jeg vet har ingen svar og innimellom føles det ut som at jeg er det eneste mennesket på hele jorda, nesten. Ensom. Rastløs. Trist. Glad. Hel. Halv.

 

 

 

 

 

Tomt for batteri, brukt opp. Men levende.

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 17. januar 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -