Back to home
Tanker

Mandag. Igjen.

Hvorfor er den liksom så blå?

Alle sier at mandager er den verste dagen, men jeg skjønner dem egentlig ikke. Ikke vet jeg hvem disse alle er, heller.

Det eneste jeg vet er at i notatboka mi står det “skrive om mandager”, så da gjør jeg det.

For mandager er liksom et mageplask inn i uka, et salig forsøk på å få til noe vakkert som feiler kolossalt, og mageplask kan være bra de altså. Røde merker foran navlen og den intense, kortvarige smerten som gjør at jeg føler at jeg lever. Og er det noe jeg liker, så er det å føle at jeg lever.

Mandager ass. Odd Børretzen hatet måker, og jeg har alltid sagt at jeg HATER mandager, de skrikende, skrålende mandagene fylt av blåfarge og kaffeflekker på skjorta. Selv om blått er den fineste fargen i alle fall jeg vet om.

Innimellom tar jeg en annen vei til jobb, bare fordi, noen sa til meg en gang at det skal være så bra for kreativiteten, så her sitter jeg og håper at den snart sprudler over, renner langs kanten av mandagen jeg egentlig hater, men som ikke er så verst allikevel, drypper over i tirsdagen og hei,

snart er det endelig fredag.

 

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 4. september 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments
  • Milla
    5. september 2017

    Jeg er som Børretzen; jeg hater måker. Jeg er som deg; jeg hater mandager. Fordi det er da jeg brått blir alene igjen. Det er da leiligheten blir tom. Og det bare er meg og ekkoene fra en helg med familien sitter igjen i veggene.

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -