Back to home
Singelliv

I don’t look back. Still I’m dying with every step I take.

Med Kleerup på øret og knust hjerte forsvant hun i tåka.

Han hadde gitt henne en annerledes kjærlighetssang. Den handlet om smerte og knuste hjerter og et stummende mørke. De hadde ikke kjent hverandre lenge men han ga henne en sang. Kjærligheten deres hadde vart i to korte måneder, eller hun trodde i alle fall det, men han hadde revet henne fra hverandre. Del for del, som et puslespill. Hun sto igjen, alene, brukket, halv. Bitene hadde han tatt med seg. Noen av de hadde han bare kastet i gjørma, tråkket på, ledd av. Hun hadde aldri følt seg så dum, så liten, så latterliggjort, uverdig. Så liten. Hun var hel før hun møtte han eller var hun det noen gang? Hun visste ikke. Det eneste hun var sikker på var at nå var hun ikke lenger en gang en halv. Hvem var han som kunne gjøre sånt?

Han kastet henne fra seg, Robyn sang hennes sang, og hun møtte den ensomme tåka uten å nøle. Hun så seg aldri tilbake.

Life of Oslo By Life of Oslo, 23. desember 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –