Back to home
Små historier

Iced up streets

Kleine søndager og Bambi på Huk.

Kulda har sluppet det frosne taket, luften er friskere, det føles varmere, det er februar, snart vår, bare vinter, jeg trekker lua ned over ørene og stenger ute verden. Sølvsneakersene er knytt hardt sammen, så jeg ikke skal falle, asfalten er en foss, en skøytebane, en elv av knuste drømmer, jeg er Bambi og du er Trampe og jeg klarer ikke å holde følge. Hukodden er like fin under isen som solen, men jeg ser det ikke for alt jeg skuer er ryggen din og alt jeg hører er latteren din og du er så altomfattende hel og jeg er bare halv og ikke det en gang for hjertet mitt har mistet så mange biter gjennom den våte høsten, som du plukket opp, kastet tilbake i livet mitt, du er så fin og jeg stamper etter deg, sølv på beina og gull i hjertet og stjerneskudd i øya. Tuppen av Oslo og det bitende, blanke vannet er bakteppet, men du er i sentrum, det er deg bare deg og vinteren var varm men det er kaldt, det er bare hjertet mitt som vokser seg stort når du kysser meg på panna, under lua og du tar hansken din i hånden min og det er bare oss.

Du er Trampe og jeg er Bambi og Huk er Huk selv på vinteren og søndag var ikke så ensom allikevel.

(null)

Life of Oslo By Life of Oslo, 8. februar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -