Back to home
Reise

Life of New York

Å være i byen som tar pusten fra meg hver eneste gang.

I dag tidlig tok jeg på meg sølvskoene, pakket Lonely Planet-reiseguiden og rev kofferten ned trappene og ut i mørke Oslo. New York, endelig destinasjon. Jeg har allerede begynt å tenke på engelsk, ser for meg gatene, menneskene og luktene. Nakken min har begynnende kink fra å mentalt titte opp på de høye bygningene. Fem ganger har føttene mine stadig stødigere møtt asfalten i denne forbløffende byen. Fem fine ferier. Og nå – nå skal jeg se søsteren min for første gang på sytten uker. Det er mer enn ti millioner sekunder det.

Jeg gleder meg.

IMG_1864-0.JPG

Life of Oslo By Life of Oslo, 14. november 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -