Back to home
Singelliv

Looking at the horizon, I knew you were gone

Det var tåka som lot meg se.

Kjærlighet er blindhet, sang han. Jeg spilte strofen om og om igjen, men jeg hørte det ikke. Jeg så det ikke. Jeg skjønte det ikke. Før jeg sto der. Midt i det. Og famlet i tåka. Det var først da jeg så klart.

Du trengte meg aldri. Du trenger meg ikke nå. For deg er jeg ingenting. Et kort blaff, et vindpust.

For meg var du alt.

 

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 22. oktober 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –