Back to home
Singelliv

Løpe for å holde følge

Når alt du kan skrive om er ensomhet.

Tre dager syk og jeg går på veggen, for jeg kan ikke være ute og spise opp verden eller skrape med negler på fargede vegger, jeg ligger hjemme og er ensom, og tenker mer på deg enn jeg burde, og du skal på den festen jeg ville på, men jeg vil ikke se deg igjen for det gjorde så vondt.

Jeg gjemmer meg under dyna eller inni pologenseren og verden har glemt meg, jeg svarer ikke på snap og snuser opp bokser med Skruf Hylleblomst, for du visste ikke at jeg snuser, det har jeg begynt med nå, noe for å fylle tomrommet.

Alt jeg kan skrive om er ensomhet, det er det eneste jeg er god på, men jeg er lei av det, jeg er lei, jeg har en enkeltseng på soverommet og ikke plass til noen andre og jeg er lei og det er bare meg så jeg blir svimmel, men det er kanskje vinen jeg har drukket eller pillene legen ga meg, eller deg, jeg vet ikke lenger, men jeg er lei.

Alt jeg vet er at jeg må ut, ut, ut i mørket, rømme fra meg selv, fra deg, fra verden, finne meg et hjørne og fyre opp en sigg, selv om jeg ikke røyker lenger, det gjorde jeg da jeg var med deg, men jeg slutta, men kanskje jeg skal begynne igjen, når jeg rømmer og verden står stille og jeg snurrer, og alt jeg har er ensomhet å skrive om men kanskje det er enklest sånn.

Life of Oslo By Life of Oslo, 10. desember 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –