Back to home
Singelliv

Manic Sunday

Singellivets største fiende.

Som et sort hull, sortere enn manglende minner fra kvelden før, søndagen som singel er en skummel påminnelse på at jeg ikke har noen og klokka tikker selv om jeg prøver å stilne den med tequila og pikekyss. Jeg tømmer glass og svinger meg fra lysekronen og closer aldri, for jeg er ikke selger, men det går bra for jeg spiser Haagen-Dazs til frokost og tenker ikke på det for alt gjør vondt. Der dere holder hverandre i hendene og triller barnevogna og er lykkelige og våkne og det er søndag, banker hodet mitt og hjertet mitt og jeg må bare ut, ut og gå for å glemme at jeg er alene.

Heldigvis har jeg byen min, Oslo, min største kjærlighet eller kjærleik som er mitt favorittord på nynorsk, og hun minner meg på at hei – det er ikke så ille som jeg skal ha det til. For hun er full av sene kvelder og tidlige morgener, høy musikk og morsomme konserter, rare mennesker og gode venner og over de siste to årene jeg har vært singel, enslig, ensom, alene, har det dukket opp uendelig mange steder å spise mat, danse natta vekk, drikke vin, smile, le og grine sammen de beste vennene man kan ha.

Oslo er i sin gullalder, akkurat som du og jeg og hun byr på fine bygninger å titte på og rare bakgater å skråle gjennom natta eller fotografere gjennom dagen og hun er alltid åpen og tar meg i mot med åpne armer, noe du aldri har gjort for jeg maser, og hei hun er min valentine og søndager er ikke så ille som alle skal ha det til.

Life of Oslo By Life of Oslo, 14. februar 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –