Back to home
Inspirasjon

My imperfect love

Fra høyt oppe til langt nede til hodestups forelsket.

Med magen i halsen og flaggermus i hjernen tok jeg i dag det store steget, fulgte instinktet, det jeg har drømt om siden jeg så Tupac og Scary Spice dekket i sirlig skrift: Jeg har tatt en tatovering. Og ikke en hvilken som helst tatovering. Jeg har fått tegnet opp hjertet mitt. Slagene, pulsen, det som holder meg levende, byen min. Oslo.

I kveld har jeg gått fra lykkerus til bunnløs angst til et behov for selvbekreftelse til rastløshet til glede. Jeg har drukket et glass rødvin, angret på at jeg ikke har noen sovepiller i nattskuffen, inhalert en Lucky Strike selv om jeg sluttet for mange år siden, gått fra stue til kjøkken til soverom og tilbake igjen. Jeg har bannet, smilt, grått, sendt meldinger til alle jentene jeg vet at ønsker meg stjerneskudd og enhjørninger, rigget til en photosession,  tatt bilde, med blits, uten blits, byttet klær, byttet sminke, nytt bilde, ny blits, ny filtere, Instagram, tatt med dyna i stua og krøllet meg i den minste ballen jeg kan få til, som en katt, en baby, en som trenger en arm å kose på.

Men nå. På natta. I mørket, i ensomheten, ser jeg. Virkelig. Og jeg elsker den. Over alt jeg kan tenke meg.

Oslo. Du er endelig min.

IMG_7551.JPG

By Life of Oslo, 14. april 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –