Back to home
Uteliv

nummer nitten

På hjørnet av Youngstorget ligger en bar..

Jeg har skrevet om han før, og jeg gjør det gjerne igjen. Nummer nitten er stedet der jeg kan nyte gode drinker, eller så kan jeg drikke gode drinker skikkelig fort siden jeg har en komma fem i promille og livet er for kort til å nyte. Det er stedet der jeg kan sitte alene i et hjørne og se på alle de andre som kommer hit for å nyte gode drinker. Jeg kan flørte med bartenderne, si at jeg vanligvis liker whiskey sour, men vil at de skal lage noe som passer akkurat meg akkurat i dag. Jeg kan få øyekontakt med han søte fyren med skjegg og lue som mest sannsynlig har en slags annen halvdel, men det gjør ikke noe, for jeg trenger ikke noe annet enn øyekontakt. Det, og et smil kanskje.

Jeg kommer nok aldri til å ta med meg han fyren hit, men det gjør ikke noe det heller, for noe i denne byen må være bare mitt. Min hemmelighet, og forresten så er ikke han min hemmelighet lenger og det er greit det også.

PS: Nummer 19 er dessverre stengt for godt, men her finner du mine favoritt-barer i Oslo

Life of Oslo By Life of Oslo, 19. november 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -