Back to home
Singelliv

Om å ikke bli såra

…og jeg trekker meg tilbake,

for hvis man aldri er ute så er man aldri inne heller, og det gjør meg ingenting så jeg trekker meg tilbake, som en skilpadde kanskje, for det er sånt de gjør når de blir redde og jeg gjemmer meg i niogførtikvadraten som jeg trodde var femti helt frem til jeg fant ut at den ikke var det.

Og det må da faen meg være greit det, for jeg gidder ikke mer liksom, byen min har spist meg opp på et slags vis, og de lange kveldene og de tidlige morgenene sliter meg ut, så jeg hører på Ten Love Songs og tenker at det er like greit å bare ligge her, inne i kokongen men skilpadder har kanskje skjell, uansett hva så er det hardt og trygt når ingen slipper inn og jeg ligger bare her og ser på discokula, min variant av lysekrona og jeg er så jævlig lei av å slenge meg fra den hver eneste helg og det er bare da jeg hører fra deg.

Eller så går jeg gatelangs, jeg later som at jeg spiller Pokemon, for da er det liksom litt mer greit å gå gatelangs alene, men jeg er alene og ikke tro noe annet, jeg spiller ikke, jeg tenker bare – alt for mye vil noen kanskje si, men det er fordi jeg ikke har noe annet å gjøre…

for sommeren er slutt, og jeg lar meg ikke lure av fireogtjue grader og sol i august, høsten rykker stadig nærmere og hvem var jeg til å tro at noen kunne elske meg igjen?

bare meg

Life of Oslo By Life of Oslo, 16. august 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 10
10 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –