Back to home
Reise

Relax bae

Williamsburg har stukket av med hjertet mitt.

Gatekunst og fargede vegger er kanskje topp én på lista over ting jeg elsker. Å labbe rundt i Williamsburg røsker i hjertet, og kameraet har ikke fått ligge i veska i ett sekund. I dette lille området kun et par T-banestopp unna sentrale Manhattan finner jeg alt jeg elsker – små, søte butikker, fargede vegger og poesi på hvert gatehjørne, livlige gater og markeder og merkelig mye mindre mennesker enn i sentrum. Drømmen min har nå blitt å flytte hit. Da kan jeg bruke hver dag på å rote meg bort i hver eneste krik og krok i dette fine området. Hei, Obama, la meg flytte til New York ´a?

IMG_2477.JPG

Life of Oslo By Life of Oslo, 15. november 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –