Back to home
Singelliv

Sammen er man mer alene

Livet mitt er liksom så annerledes enn det en gang var.

Bedre eller dårligere, det er ikke det som teller. Det er bare annerledes, og rart. Hjertet mitt er fylt av sorg, og glede, og lettelse. Og varme. Det er tropenetter i Oslo, og i hjertet mitt. To jenter fniser og drikker vin i bakgården, ved Freiafabrikken, og den blomsten jeg en gang trodde var død har begynt å blomstre igjen. Jeg sitter på balkongen og leser ‘Sammen er man mer alene’ eller var det mindre? Alene og sammen? Tenk at ensomheten ligger kun noen korte måneder bak ryggen min, og tenk på alt jeg har fylt livet med siden.

Jeg ser en rose i vinduet.

Det er min lille hemmelighet.

Life of Oslo By Life of Oslo, 8. juli 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –