Back to home
Tanker

Sentrum

Julestria er her

og Oslo sentrum er full av stressa mennesker med nitten handleposer og dårlig samvittighet. Jeg, derimot, har egentlig aldri helt skjønt hvorfor de kaller det julestri, jeg synes heller det burde hete juleblid. Gatene flommer over av lys, det blinker i hjertet, frostrøyken danser mot himmelen og de spiller George Michael i hver eneste butikk (det er en positiv ting det altså). Pluss, jeg kan kjøpe fine gaver til de menneskene jeg setter aller høyest pris på. Vinn-vinn situasjon.

Jeg prøver å komme på alle grunner til at desember er så fin, men det er så mange at jeg nesten blir svimmel. Så jeg legger heller ut et bilde av himmelen, slik at neste gang du er i Karl Johan og har litt vondt i magen siden handlelisten er for lang og menneskene er for mange, så kanskje – bare kanskje – kan jeg minne deg på at livet er ganske fint det også.

Life of Oslo By Life of Oslo, 8. desember 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments
  • Tine Katrine
    8. desember 2016

    Jeg forstår det heller ikke. Man velger selv å delta i stresset eller ikke. I 2016 kan man jo bestille alle gavene på nettet nærmest, så da slipper man masete butikker og milelange køer, og kan heller bruke energien på alt det koselige.

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -