Back to home
Singelliv

Slave

Følelser er føkka.

Jeg er ikke noe særlig å spare på om dagen.

Jeg tror alt for mye, jeg vet alt for lite og ingenting i livet mitt funker. Tankene mine er overalt, spredt på bakken, et slitent puslespill og jeg er en jævla berg og dalbane. Og den sangen du hater, husker du den, den er gammel men den handler om en fyr, han var varm og han var kald og han var ja og han var nei, men det er det søren meg jeg som er. Jeg fryser og jeg svetter, okkuperer hjørnet på gulvet i dusjen, strålene brenner seg inn i hudoverflaten – rosa – og jeg skjelver. Doggen på speilet siver ut i leiligheten og det kunne like gjerne vært den iskalde tåken den januarmorgenen du sa du ville noe annet enn meg.

Ikke tenk for mye a sa han, og venninnene sier pust med magen men jeg kan jo ikke puste med magen når jeg tenker med hjertet og hvis jeg slutter å tenke vil hjertet mitt da slutte å slå? Og jeg har plukket opp telefonen føkkings hundreognittitre ganger bare hittil i dag, men det hjelper ikke for du glemte meg jo for fire måneder siden og hvordan i helvete kommer man seg egentlig videre.

Den nye genseren min sier alt og selv om jeg ikke har penger til verken gensere eller til å drikke meg full tre ganger i uka gjør jeg det allikevel, for jeg vet da vel akkurat hva som er best for meg men jeg gir heller faen.

Life of Oslo By Life of Oslo, 11. oktober 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 7
7 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –