Back to home
Små historier

Smil til verden

Bare smil.

Men jeg har et bitchy resting face og jeg kan ikke gå rundt og glise hele tiden heller akkurat. Jeg prøver innimellom, på 30-bussen på vei til jobb sitter jeg i blant og smiler, for jeg har lært at det smitter, så jeg smiler og ser om det sprer seg men det gjør sjelden det. Alle er trøtte og kanskje det er meg?

Og når sola titter frem er det muligens fler som smiler, og det er bra, for det smitter så jeg slipper å gå rundt og surmule, jeg er jo ikke sint, men jeg bare slapper av i ansiktsmusklene og ser ut som en kjerring og ikke en kjær ting, og på Grønland står det på en vegg at verden smiler tilbake, for det smitter jo, det har jeg kanskje nevnt?

Har du forresten prøvd å begynne å le sånn falskt, jeg gjør det i blant hjemme for meg selv, og hvis man ler sånn falskt begynner man faktisk å le på ekte også, latteren triller og jeg trenger ikke å ha på musikk men naboene tror nok at jeg er gal, det må de, her jeg sitter for meg selv og ler.

Men det hjelper innimellom og jeg smiler, og ser om verden smiler tilbake men jeg merker ikke noen forskjell egentlig.

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 20. april 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –