Back to home
Uteliv

Som dag og natt

Om å danse natten gjennom og starte dagen i Regjeringskvartalet.

Livet mitt er fullt av komplementære kontraster, merkelige motsetninger, forbausende forskjeller. Som natt og dag går bitene i puslespillet av min hverdag sammen, hånd i hånd, den ene ikke uten den andre. Jeg drikker whiskey med røde lepper, ler av skitne vitser og fine gutter, setter kursen mot Blå, danser bort kvelden og sorgene og alderdommen og skriker “Fuck tomorrow, we only getting younger”, inhalerer mentholrøyken jeg bommet av hun med ring i nesa, tar med meg to vårruller i hånda, på vei hjem, opp Markveien, trekker på meg støvlettene, tar med adgangskortet og Aftenposten jeg får på dørmatta og en kaffe i hånda, inn og forbi ruinene av Regjeringskvartalet, nummer 42, haster forbi og sammen med de grå, de andre, og møter mandag morgen med et skjørt hjerte og halvt smil om munnen.

Det ene ikke uten det andre.

Life of Oslo By Life of Oslo, 9. februar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –