Back to home
Musikk

The time I fell in love

[Soundtrack: Octahate (Cashmere Cat Remix)]

Når glasset knuser. Du vet, det harde skallet, rett i bakken, i knestående. Det var ikke mer som skulle til. Bare deg og et kyss. Glasset falt i bakken, det knuste og hele meg fløt ut.

Jeg har beskyttet meg selv med en fiktiv mur, bit for bit, sten for sten, kant for kant. Mitt indre får du aldri, hjertet mitt er voktet av skuffelser, brudd og brutte løfter. Og krystallglasset, det skjøre, vakre, forsiktige meg. Jeg har blåst opp glasset, latt det kjølne, hardne. Bygget opp et skall, en mur, mitt indre, det ingen får se. Kalde krystaller og hjertets skjær.

Vi sto ved bussterminalen, i Grønlands ly, tåken hadde lagt seg. Vi hadde gått de veiene jeg pleier å gå alene, men vi var sammen. Alene og sammen. Glitteret var virkeligheten, skoene mine skinte mens øynene mine rant.

Du kalte meg jenta mi. Jeg fløt ut.

Det var ikke mer som skulle til.

Life of Oslo By Life of Oslo, 30. januar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –