Back to home
Musikk

The time I fell in love

[Soundtrack: Octahate (Cashmere Cat Remix)]

Når glasset knuser. Du vet, det harde skallet, rett i bakken, i knestående. Det var ikke mer som skulle til. Bare deg og et kyss. Glasset falt i bakken, det knuste og hele meg fløt ut.

Jeg har beskyttet meg selv med en fiktiv mur, bit for bit, sten for sten, kant for kant. Mitt indre får du aldri, hjertet mitt er voktet av skuffelser, brudd og brutte løfter. Og krystallglasset, det skjøre, vakre, forsiktige meg. Jeg har blåst opp glasset, latt det kjølne, hardne. Bygget opp et skall, en mur, mitt indre, det ingen får se. Kalde krystaller og hjertets skjær.

Vi sto ved bussterminalen, i Grønlands ly, tåken hadde lagt seg. Vi hadde gått de veiene jeg pleier å gå alene, men vi var sammen. Alene og sammen. Glitteret var virkeligheten, skoene mine skinte mens øynene mine rant.

Du kalte meg jenta mi. Jeg fløt ut.

Det var ikke mer som skulle til.

Life of Oslo By Life of Oslo, 30. januar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -