Back to home
Tanker

Tvil

Er det noe jeg er god på så er det å være feil.

Det er liksom ingenting som passer og alt jeg sier er så rart og jeg kan le på helt feil steder og tenke på det ti år etterpå.

Jeg kunne ønske alt du sa var feil.

Ingenting passer og jeg snubler litt i mine egne skritt og jeg ser vel helt jævlig ut for Internett har liksom lært meg at hvis jeg ikke er Kim K så burde jeg skamme meg.

Jeg burde skamme meg og i det minste hate meg selv og det er ikke det at jeg ikke gjør det altså, men alt jeg gjør er feil og jeg får ikke til noen ting ikke tenke en gang

og det er fint at dette er det første jeg har skrevet på to måneder så jeg legger ved et bilde av at jeg har fått fregner hei mamma

Life of Oslo By Life of Oslo, 24. juni 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -