Back to home
Musikk, Ukens utvalgte

Ukens utvalgte: Elliphant

So fuck tomorrow, we are only getting younger.

Svenske Elliphant har prydet øret og spillelistene mine på Youtube og Spotify i lang tid. Helt siden “Ciant hear it” dukket opp fra intet, et sidesprang inn fra periferien, har denne sterke jenta vært en del av livet mitt og kastet inn farger og glitter og en gi-faen-holdning på en ellers så grå hverdag. Etter et musikalsk inspirerende opphold i London fikk Elliphant sin med seg rytmene i bagasjen hjem til Sverige; undergrunnselektronika og dancehall. Som hun selv sier om musikkken sin:

«Den ene siden er en gal klubbjente, og så har du hip-hop-siden. Jeg kan også være utrolig R&B, men mesteparten av tiden føler jeg meg bare som en hippie.»

Hvis noen husker dagene da Oh Chérie fortsatt eksisterte, skrev jeg der om danske – en annen favoritt. Du kan tro jeg hoppet i været da jeg fant ut at Elliphant har fått med seg danske Karen Marie Ørsted på “One More”, tonene som har surret i bakgrunnen hver dag på jobb de siste to ukene. På tirsdag denne uken gjestet hun Parkteatret, taket løftet seg og jeg ble om mulig enda mer forelsket i denne dyktige dama.

(null)

Life of Oslo By Life of Oslo, 8. februar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –